Повелете да нарачате пица во новоотворената Pempele's Pizza во Скопје. Express pizza delivery

ПОНУДИ

Лојалноста се исплатува
ПОГЛЕДНИ

ПИЦА ДОСТАВА

Каде доставуваме
ПРОВЕРИ

ЗА ЗАБАВАТА

роденден, прослава, журка
ПРОВЕРИ

ГАЛЕРИЈА

интересни фотки
РАЗГЛЕДАЈ

The best pizza and pizza delivery in Skopje

Нарачај Pizza & доставуваме експресно
Зошто Pempele’s Pizza е толку популарна? Едноставно – затоа што е највкусната пица во градот.
Бидејќи се наоѓаме во самиот центар на Скопје, бесплатната пица достава е брза до сите населби каде што доставуваме. Пиците се супериорни и со хумани цени. НАРАЧАЈ веднаш и увери се!

 

Pizza Skopje

Работно Време

Sunday09:00 -00:00

Monday09:00 -00:00

Tuesday09:00 -00:00

Wednesday09:00 -00:00

Thursday09:00 -00:00

Friday09:00 -00:00

Saturday09:00 -00:00