Повелете да нарачате пица во новоотворената Pempele's Pizza во Скопје. Express pizza delivery

Достава

Каде доставуваме бесплатно

Експресна пица достава- Express pizza delivery in Skopje

Барате врвна Италијанска пица во Скопје? Pempele’s Pizza Delivery Skopje ви ја доставува највкусната пица во градот до вашиот дом. Кликнете на картата за да проверите дали доставуваме до вашата населба. Ако сте во близина на границата до каде доставуваме јавете се на телефон – секогаш може нешто да договориме.

Проверете до каде е бесплатна достава

 • Капиштец
 • Козле
 • Карпош
 • Жданец
 • Трнодол
 • Центар до рампа
 • Влае
 • Тафталиџе
 • Дебар Маало
 • Црниче
 • Пржино
 • Ѓорче Петров

Работно Време

Sunday09:00 -00:00

Monday09:00 -00:00

Tuesday09:00 -00:00

Wednesday09:00 -00:00

Thursday09:00 -00:00

Friday09:00 -00:00

Saturday09:00 -00:00