Повелете да нарачате пица во новоотворената Pempele's Pizza во Скопје. Express pizza delivery

Фотки

Работно Време

Sunday09:00 -00:00

Monday09:00 -00:00

Tuesday09:00 -00:00

Wednesday09:00 -00:00

Thursday09:00 -00:00

Friday09:00 -00:00

Saturday09:00 -00:00