Повелете да нарачате пица во новоотворената Pempele's Pizza во Скопје. Express pizza delivery

За Нас

Pempele’s Pizza, Skopje

Од 1998 година имеto Pizza Pempele® е синоним со фрази како “ најдобрата пица на светот “,  “од него сме нарачувале pizza уште од осмолетка“ или пак “друга пица во Скопје не постои“! Тајната е во конзистентноста во квалитетот на пиците, услугата што ви ја нуди Pizza Pempele и се разбира ХУМАНИТЕ цени.
На нашиот Пица Маестро Ди Пемпеле основната цел од секогаш му била да ги пренесе до сите, традиционалната Италијанска пица експертиза, кулинарските тајни и работната етика кои се неопходни верно да се репродуцира оригиналниот италијански пица вкус прилагоден на условите и вкусовите во Македонија. На долгиот и макотрпен пат до совршениот производ- Пица за секој вкус-  чекорите беа често рафинирани и усовршувани со целосна анализа на сите детали. Денес круната на тој труд e Pempele’s Pizza ® во Дебар Маало, во близина на Градскиот парк и стадионот Филип Втори во самиот центар на Скопје каде можете да ги нарачате највкусните пици во градот. Менаџментот на Pempele’s Pizza, доставувачите, пица мајсторите всушност целиот pizza delivery сервис е обучен во учтивост и пријателски третман на сите муштерии кои се добредојдени во секое време да нарачаат некоја од нашите врвни пици за достава. Сепак, добриот производ е најбитниот дел од една услуга за храна. Заедно со хуманите цени и учтивиот и пријателски однос кон своите клиенти ќе допринесе вие регуларно и повторно да си ги нарачувате вашите пици кај нас.

Избегнете ги скапите и преполни пица ресторани во Скопје и нарачајте ја вашата омилена pizza директно од кај прочуениот пица мајстор Ди Пемпеле во Pempele’s Pizza во близита на Градскиот Парк. Уживајте во домашната атмосфера или пак на вашето работно место со некоја од неговите превкусни пици.

Јордан Павловски - дизајнер, www.makedonskiprevodi.com


За Нас
Зошто Pempeles’Pizza?
Само затоа што за сите овие години пиците на Маестро Ди Пемпеле никогаш не отстапија ниту еден милиметар од својот квалитет и вкус
Квалитет
Супериорниот квалитет на нашите пици и коректниот однос према нашите ценети муштерии се доволна гаранција за нашиот успех
Our Partners
Mauris sed nunc non orci auctor auctor. Nulla sollicitudin dignissim ultrices. Sed luctus nunc ac felis ullamcorper nec tristique tellus.
Learn More…
Food Awards
Mauris sed nunc non orci auctor auctor. Nulla sollicitudin dignissim ultrices. Sed luctus nunc ac felis ullamcorper nec tristique tellus.
Learn More…

Запознај го Нашиот Тим

За Нас

Златко Пемпеле

Сопственик
Пица Маестро ди Пемпеле ја донесе во Скопје вековно добро чуваната пица тајна на Италијаните.Кој не окусил нема да знае!
За Нас

Цветанка Тодоровска

Пица Мајстор
Цветанка е од поновата генерација пица мајстори кои го внесоа македонскиот вкус и македонската традиција во Италијанската пица.
За Нас

Драган Златевски

Пица Мајстор
Ново печен пица мајстор кој од мали нозе, пица занаатот го испече кај легендарниот Пица Маестро ди Пемпеле во Скопје

Работно Време

Sunday09:00 -00:00

Monday09:00 -00:00

Tuesday09:00 -00:00

Wednesday09:00 -00:00

Thursday09:00 -00:00

Friday09:00 -00:00

Saturday09:00 -00:00